Fra Gausdal

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dampen gik lidt af de danske spillere i slutningen af Gausdal Classics, og således udeblev en dansk triumf i såvel GM-gruppe B og elo-gruppen.

Jens Ove Fries Nielsen blev bedste dansker i GM-gruppe B på en 6. plads med 5 point, og i elo-gruppen var Peter Svendsen med en stribe gevinster i runde 4-8 tæt på det helt store, inden han til sidst tabte til turneringsvinderen Mats Bergvoll.

I GM-gruppe A vandt den litauiske stormester Eduard Rozentalis med 6 point foran Reinderman (Holland), Bromberger (Tyskland), Kveinys (Litauen) og Kulaots (Estland) med 5.5 point.

GM-gruppe B, udvalgte placeringer:
1. GM Felix Levin (Tyskland) 6.5 point; 2-3. GM Ralf Åkesson (Sverige), FM Ian Thompson (England) 6 point; 4-5. GM Mikhail Ivanov (Rusland), IM Yochanan Afek (Israel) 5.5 point; 6. IM Jens Ove Fries Nielsen (Danmark) 5 point … 11. FM Tim Jaksland (Danmark) 4.5 point … 20 deltagere.

Elo-gruppen, udvalgte placeringer:
1. Mats Bergvoll (Norge) 7 point; 2. Katrine Tjølsen (Norge) 6.5 point; 3-4. Askild Bryn (Norge), Peter Svendsen (Danmark) 6 point … 6. Lars Nilsson (Danmark) 5.5 point; 12. Mads Andersen (Danmark) 4 point … 20 deltagere.