Indbyrdes dansk remis

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Ottende runde i Spiltan & Pelaro IM-turneringen i Göteborg bød blandt andet på det indbyrdes danske opgør, og det sluttede ikke helt uventet remis – et resultat begge spillere kunne være tilfreds med. Nicolai V. Pedersen fastholder sin førsteplads, og Christian Kyndel Pedersen er nu blot et halvt point fra en titel-indløsende tredje IM-norm.


8. runde (18.06.2005):
Sagit         – Åkesson          1 – 0
Rendle        – Grønn            remis
C.K.Pedersen  – N.V.Pedersen     remis
Svensson      – Landgren         remis
Moberg        – Nithander        remis

Stillingen:
1. IM Nicolai V. Pedersen (Danmark) 6.0; 2. FM Christian K. Pedersen (Danmark) 5.5; 3-4. IM Bengt Svensson (Sverige), Rauan Sagit (Sverige) 4.5; 5. Victor Nithander (Sverige) 4.0; 6-7. FM Joel Åkesson (Sverige), Atle Grønn (Norge) 3.5; 8-9. IM Karl Johan Moberg (Sverige), Philip Landgren (Sverige) 3.0; 10. FM Thomas Rendle 2.5.

www.ssmanhem.se