Fortsat dansk føring i Göteborg

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Nicolai V. Pedersen fastholder sin føring i Göteborg, da han med sort spillede remis mod Atle Grønn. Nicolai har dog grund til at være utilfreds, da det ikke lykkedes ham at realisere en fordel med to merbønder i slutspillet.

Nogenlunde det samme var tilfældet for Christian Kyndel Pedersen, der også trods materialefordel i slutspillet måtte nøjes med remis i et marathonparti, der varede 99 træk. 


4. runde (14.06.2005):
Rendle        – Moberg           remis
Svensson      – Åkesson          1 – 0
Sagit         – C.K.Pedersen     remis
Grønn         – N.V.Pedersen     remis
Landgren      – Nithander        0 – 1

Stillingen:

1. IM Nicolai V. Pedersen (Danmark) 3.0; 2-5. FM Christian K. Pedersen (Danmark), Rauan Sagit (Sverige), Atle Grønn (Norge), IM Bengt Svensson (Sverige) 2.5; 6-9. Philip Landgren (Sverige), IM Karl Johan Moberg (Sverige), FM Thomas Rendle, Victor Nithander (Sverige) 1.5; 10. FM Joel Åkesson (Sverige) 1.0.

www.ssmanhem.se