Fischer på vej til Island

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Det excentriske amerikanske skakgeni og tidligere verdensmester, Bobby Fischer, er netop nu på vej fra Japan – hvor han i mere end et halvt år har været tilbageholdt – til Island. Undervejs mellemlandes der i Kastrup, hvor Fischer har et ophold på små fire timer.

Rejseruten skulle være bekræftet således:

12.40 (japansk tid): Afrejse Narida med SAS
16.15 (dansk tid):   Ankomst Kastrup
20.10 (dansk tid):   Afrejse mod Reykjavik med Icelandair

Fischer blev tilbageholdt i Japan, da han i sommers sidste år forsøgte at rejse ud af landet på et ugyldigt pas, og efter en langtrukkent sag om udlevering til USA, som Fischer protesterede mod, er Fischer nu officielt blevet bevilget Islandsk statsborgerskab, og derfor kan udleveringen ske dertil.

For mere info om sagen, se for eksempel:

www.chessbase.com