Bad Zwischenahn

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Juniorlandstræner Mads Boe står i spidsen for en større dansk delegation, der fra den 24. til 27. januar spiller med i den nordtyske NordWest-Cup in Bad Zwischenahn.

bad zwischenahn
Af Mads Boe
Igen i år drager en stor flok ungdomsspillere og forældre af sted til den store open i Bad Zwischenahn, som er en tysk kurby ikke langt fra den hollandske grænse. Turneringen spilles med 7 runder i perioden torsdag til søndag.

Sidste år var vi 14 deltagere, og i år ender vi med at blive 25 deltagere! Da vi er ude i god tid, er det lykkedes at alle kommer til at bo på et danskejet hotel i byen som hedder Kopenhagen. Hotellet ligger nede ved søen få hundrede meter fra spillestedet hen af promenaden.

I turneringen deltager der ca. 300 spillere, og udover en spændende turnering skulle det også gerne blive en socialt hyggelig tur.

Blandt talenterne, hvor også mange er gamle kendinge i forhold til U-EU, U-EM og U-VM er Jesper Thybo, Rasmus Thøgersen, Jens Ramsdal, Simon Wilbrandt, Mads Holger Jacobsen, Tobias Ilsø Jensen, Thomas Thybo, Mathias Kejlstrup Simonsen, Sophus Møller, Mikkel Jacobsen, Filip Boe Olsen og Tiziano Wul.

Vi er 6 piger af sted ud af de 25, hvilket må siges at være godt gået: Emma le Besq, Freja Vangsgaard, Thea Nicolaisen, Ellen Kalkulidis, Catarina Wul og Elisabeth Møller.

Til at passe på flokken er vi Jan Thybo, Claus Vangsgaard, Torben Simonsen, Karsten Jakobsen, André Møller, Lene Wul og undertegnede.

For interesserede kan turneringen følges på: http://www.chessorg.de/nwcup.php?lang=de