You are currently viewing Slut i Aalborg – start i Esbjerg og Kalundborg

Slut i Aalborg – start i Esbjerg og Kalundborg

I skolernes efterårsferie er der tradition for at der spilles en del weekendturneringer, og i år er ingen undtagelse. I starten af efterårsferien var der Odensemesterskabet, som i år samtidigt var DM i Kvindeskak. Efter Odense startede om mandagen Larsen Event, som sluttede fredag eftermiddag.

Denne turnering havde deltagelse af 34 spillere fordelt i to grupper. I den øverste gruppe vandt IM Uffe Vinther-Schou (billedet øverst) med 4 point og bedst korrektion efter i det afgørende finaleparti at have besejret det 14-årige talent Emil Zander, der havde vundet de fire første partier:

Thomas Stausholm Jepsen fik tredjepladsen efter i sidste runde lidt overraskende at have besejret FM Mikkel Manosri Jacobsen. Kurt Hollesen tog ratingpræmien med 3½ point.

Præmietagerne i Gruppe 1 – Emil Zander, Uffe Vinther-Schou, Thomas Jepsen og Kurt Hollesen.

I Gruppe 2 vandt den højest ratede spiller Arne Dan Fjordside gruppen med 4½ point foran Andrea Kongskov på 4 point. og Morten Andersen på 3½ point. Louise Malthe Mygind fik 3½ point og vandt ratinggruppen.

Præmietagerne i Gruppe 2.Andrea Kongskov, Arne Dan Fjordside og Morten Andersen.

Næste “efterårsferieetape” er det åbne mesterskab i Esbjerg, som startede fredag aften med 3 runders hurtigskak inden de i weekenden spilles 4 runder med lang betænkningstid. Her er FM Mikkel Manosri Jacobsen ratingfavorit i et felt på 28 spillere. Mikkel har i øvrigt som den eneste spillet tre turneringer i efterårsferien!

I Kalundborg er der også en stor turnering her i den sidste weekend i efterårsferien. I Kalundborg deltager der 38 spillere, der er fordelt i fem grupper.

Link til resultater i Aalborg: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=29038

Link til partier fra Aalborg: https://lichess.org/broadcast/larsen-event-2024/0HoJgdFe

Link til resultater i Esbjerg: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=29004

Live fra Esbjerg hos Lichess: https://lichess.org/broadcast/7th-autumn-esbjerg-open-championship-2024/b0v1T44h – 8 partier

Link til resultater i Kalundborg: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28915