You are currently viewing Rapport fra Prag (8)

Rapport fra Prag (8)

Runde 8 er færdigspillet og i morgen kl. 13 startes urene til turneringens sidste partier. Vi har haft en utrolig hyggelig tur, og nydt at lære både forældre og spillere bedre at kende. Fordi runden starter 2 timer tidligere i morgen, så sidder vi også klar allerede kl. 9 til at hjælpe spillerne for sidste gang!
Danskerne sidder i morgen spredt i forskellige dele af årgangenes felt – værd at nævne er bl.a. Amanda Skytte som med 4(!) sejre i streg, i morgen sidder på G8’s 8. bræt (det højeste bræt blandt danskerne). Personligt har vi aftalt, at i morgen skal der ikke spises på hotellet efter runden, så vi tager til det nærliggende shoppingcenter, for at finde noget god aftensmad til at slutte turneringen af på.
Søndag er der afrejse for alle, og det er lidt forskelligt, hvordan delegationen kommer hjem. Nogle kører tilbage til Danmark, og de resterende flyver hjem på forskellige tidspunkter af dagen.

For at runde i dag af, kan vi berette om, at der samlet blev scoret 12,5/22, hvilket er et af turneringens bedre resultater! Under partigennemgangen var det også tydeligt, at der var lavet mange point, da køen blev længere og længere. Det gjorde også opgaven om at finde et godt parti til runderapporten utroligt svær, da der simpelthen var så mange gode! Men vi prøver så vidt som muligt at vise partier fra så mange forskellige spillere som muligt, og derfor faldt valget i dag på Caroline Lindegaard Bruntse. Caroline er kun 15 år, men deltager i G18, og møder derfor naturligvis en del ældre piger i hver runde. I partiet ser I, hvordan Caroline ikke lader sig skræmme af de ældre piger, så når de ofrer brikker, så sætter hun dem til at bevise hvordan deres offer vinder (hvilket de ikke altid kan!):

Sidste runde spilles lørdag den 31. august: kl. 13:00.

Link til hjemmesiden for turneringen: https://www.eycc2024.eu/

Link til resultater fra turneringen på chess-results: HER

Link til live på Lichess: HER