You are currently viewing Gentofte Skakklub søger juniorledere

Gentofte Skakklub søger juniorledere

En af landets yngste klubber, Gentofte Skaklub – stiftet i 2021, skriver til skak.dk:

Juniorafdelingen i Gentofte Skakklub søger visionære juniorledere fra august 2024
Gentofte Skakklub har juniorarbejdet som en af vores højeste prioriteter. Vi får mange nye medlemmer, og er optagede af, at alle får glæde af at gå til skak.

Da en af vores juniorledere stopper, søger vi til den nye sæson en leder, evt flere ledere, til at varetage de opgaver der er tilknyttet junioraktiviteterne.

Vi søger en stabil person som kan undervise i skak på begynder og mellemtrin. Kan du varetage elitetræning, er det et plus, men ikke en betingelse.

Du skal have pædagogisk overblik og være i stand til at indgå i dialoger med forældre og
skabe bånd til turneringslivet for dem som har interesse.

Du vil selv have indflydelse på at udvikle undervisningsmiljøet, opgaverne og udmønte dine egne visioner. Nøgleord er at tage ansvar for helheden, inspirere og udvikle det gode skakmiljø i samarbejde med juniorernes forældre og øvrige juniorledere.

Timerne bliver udvidet i takt med at afdelingen vokser. Vi tilstræber hold på max 15 elever á 1 times varighed.

Honorarer forhandler vi om alt efter opgavens karakter.

Gentofte Skakklub ser frem til at høre fra dig og håber på en bred interesse uanset alder og køn. Det vigtigste for os er at du synes opgaven et spændende, og at du er stabil.

Såfremt der skulle være nogle skakspillere som har lyst til at påtage sig opgaven som en løsning i teams, så kunne dette også være et spændende oplæg, vi kunne være interesserede i. Skriv til os med dine idéer, visioner og motivation, så vil vi se frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål kan de stiles på samme mail som ansøgningen sendes til, gerne med angivelse af, om du ønsker opringning for uddybende beskrivelse.

Mail: gentofte-skak-bestyrelse@googlegroups.com

Venlig hilsen
Gentofte Skakklub

________________________________

Gentofte Skakklub har 63 medlemmer, se deres hjemmeside her: https://www.gentofteskak.dk/