You are currently viewing International Skakdag 2023

International Skakdag 2023

FIDE skriver til Dansk Skak Union:

Meget snart, den 20. juli, fejrer vi den internationale skakdag. Det markerer også FIDEs 99 års jubilæum.

Dette er en dag til at fejre skak. Til “International Chess Day 2023” ønsker vi at styrke traditionen, der startede i tidligere år: vi beder medlemmer af skaksamfundet om at lære nogen at spille skak. Jo flere jo bedre! Hvad enten det er din nabo, niece, en kollega eller bedstefar, lad os få skakfamilien til at vokse.

Del venligst din oplevelse med at lære andre skak på de sociale medier ved hjælp af hashtagget #Internationalchessday.

Derudover vil vi på vores sociale medier give plads til interessante eller originale aktiviteter, der afholdes for at fejre den internationale skakdag i hele verden. Vi har en kontakt-e-mail, socialmedia@fide.com, dedikeret til at modtage denne slags nyheder, og vi beder dig venligst sende os en kort besked om eventuelle arrangementer.

Lad os gøre vores begivenhed virkelig stor og bevise, at skak er det mest spillede spil i verden!