You are currently viewing Afslutning i Bundesligaen

Afslutning i Bundesligaen

Verdens stærkeste holdturnering nærmer sig afslutningen på sæsonen 2022-2023. Lørdag kl. 14.00 mødes de to førende hold, OSG Baden-Baden og SC Viernheim i en kamp, der nok er mere af præstigemæssig karakter end en kamp om mesterskabet, da Baden-Baden går ind til weekendens dobbeltrunde med 3 matchpoint mere. Potentielt kan mange af verdens bedste spillere komme i kamp for de to tyske tophold:

Danskerholdet SK Doppelbauer Turm Kiel er placeret midt i feltet, og burde være sikker på en ny sæson i tysklands bedste række, da der er 3 matchpoint + brætpoint til nedrykningsstregen. Holdet er på hjemmebane i Kiel og spiller på Stadtwerke Kiel AG (billedet øverst). Der er mulighed for at både GM Jonas Buhl Bjerre, GM Jesper Søndergaard Thybo og IM Filip Boe Olsen kan komme i kamp.

GM Jonas Buhl Bjerre i kamp for SK Doppelbauer Kiel

Også Hamburger SK spiller samme sted, og her er det sandsynligt at både Rasmus og Frederik Svane er med, da de tilsammen kun har misset to partier hele sæsonen. Til gengæld vil en deltagelse af GM Sune Berg Hansen være første gang i denne sæson.

Sidste år fik Solingen med GM Mads Andersen bronzemedalje, men det ligner at holdet i år må nøjes med 4. pladsen.

Link til live fra Bundesligaen: https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/schachbundesliga-2022-2023/13/1/1

Link til resultater i den tyske liga: https://ergebnisdienst.schachbund.de/bedh.php?liga=bl

Link til hjemmesiden for Bundesligaen: https://www.schachbundesliga.de/