You are currently viewing Per Rasmussen stiller op til FU

Per Rasmussen stiller op til FU

Skak.dk har i dag modtaget følgende fra Per Rasmussen, formand for 8. HK og Bornholms Skakklub:

PRESSEMEDDELSE – KANDIDAT TIL FU
Jeg vil hermed informere alle danske skakspillere om at jeg stiller op til FU i Dansk Skak Union på delegeretmødet d. 19 september 2021.

Jeg har i snart 30 år været en del af den organisatoriske del af skakken i Danmark og har bestredet en del forskellige poster, som vil kunne ses på min valg-blog der ligger på https://per-fu.dk

Det er tid til DSU´s genrejsning.

Det er på tide at vi får DSU ind i den nye tid, DSU skal op i gear, så vi kan gå fremtiden i møde, man kan kalde det en ny start, en ny begyndelse, vi kan kalde det hvad som helst, vi skal bare i gang nu!!

Hvis man ser på medlemstallet, så i perioden fra 1/6 2011 – 1/6 2021 der er medlemstallet faldet fra 4267 til 3671, det er knapt 600 eller om man vil knapt 14%

Der er en masse at tage fat på, ting som ikke er blevet ændret eller justeret i rigtig mange år, DSU har i rigtig mange år bare kørt i tomgang, og ikke haft focus på fornyelse og forbedringer.

En del af DSU´s genrejsning skal være medlemsudvikling både på ungeområdet, men så absolut også på voksenområdet. Der sidder en masse derud som i virkeligheden godt vil spille skak i en klub.

Jeg har en række ting som jeg godt vil have sat i gang hurtigst muligt, så hvis jeg bliver valgt, så vil jeg umiddelbart efter at delegeretmøderne er overstået bede formanden om at indkalde til et ekstra-ordinært HB møde, så vi kan få i igangsat nogle af de nye tiltag, der skal nedsættes en række udvalg der skal se på alt indenfor skakken, vi skal i gang nu, der er ingen tid at spilde.

Mine tanker, ideer med mere kan ses på min valghjemmeside, jeg vil løbende lægge flere ting ind, og i er meget velkomne til at kommentere. Jeg håber at vi vil få en fair valgkamp, og at man fra visse sider stopper med mudderkastningen, for det gør kun tingene uskønne.

Per Rasmussen