You are currently viewing Konventum & Højstrupgård Weekend 23. – 25. juli 2021

Konventum & Højstrupgård Weekend 23. – 25. juli 2021

Danmarks ubestridte største internationale turnering, Copenhagen Chess Festival, må på grund af pandemisituationen vente med at genopstå af corona-asken til næste år.

Danmark skal dog ikke snydes for skak i de smukke rammer i Helsingør.

Turneringsarrangør Jacob Carstensen skriver til skak.dk:

Vi skal i år spille skak på Højstrupgård. Her er tre spillerlokaler, to analyselokaler, et par hyggekroge, restaurant og kiosk. Efter det uventede forsamlingsloft fra 1. juli på 250, har vi dog også taget Konventum i brug, hvor den øverste gruppe, som sædvanlig skal spille i Damgaardssalen. (fotoet øverst i artiklen).

Lige nu er der 80 tilmeldte og vi håber på 128 deltagere. Det vil give 4 grupper af 32 deltagere. Alle grupper med ens præmier og en 1. præmie på 4.000 kr.

Se tilmeldte og tilmeld dig selv her.

Selv om Copenhagen Chess Festival blev udsat til næste år, så har vi har udvidet til en mini-skakfestival, da der nu er adgang for tilskuere. Ligesom deltagerne skal de dog være klar med coronapas.

Lørdag aften, 20:30 – 22:00, holder Jakob Aabling-Thomsen og Michael Agermose Jensen foredrag med udgangspunkt i deres bog “The Exhilarating Elephant Gambit”: tilmelding og flere informationer her.

Dansk Skaksalg kommer alle dage under turneringen. Hold øje med åbningstider og mere nyt om turneringen på: http://chessfestival.dk/

Konventum & Højstrupgård vil naturligvis gerne have overnattede deltagere. Værelserne er til samme pris, som de senere år, men i år er det primært på Højstrupgård, hvor alle værelser har udsigt til grønne områder. Se priserne her: https://konventum.nemtilmeld.dk/270

Venlig hilsen
Jacob Carstensen
organizer@chessfestival.dk