You are currently viewing Masser af sommerskak i København – også for turister

Masser af sommerskak i København – også for turister

Henrik Andersen fra “Skak for sjov” skriver til skak.dk om skak for alle i sommerferien:

Som led i Københavns Kommunes sommerferie-program har foreningen Skak for sjov aktiviteter for alle skakglade børn og unge over to uger. Børnene spiller skak i det grønne med kæmpebrikker og træner ved almindelige skakspil. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig – mød blot op! Man kan være med en eller flere dage, og man behøver ikke at bo i København. Så turister fra hele Danmark er velkomne. Der er to instruktører, som kan dele børnene efter erfaring med skak, og alle kan få udfordringer.

Se mere om tid og sted for de enkelte arrangementer på Skak for sjovs hjemmeside: https://skakforsjov.dk/nyhedsbrev/feriecamp/

På Frederiksberg er der i hele juni, juli og august skak hver tirsdag kl. 19.00-20.30 i skakparken i Aksel Møllers Have. Her er det både for unge og voksne – og nu med kaffe og te til rimelige priser. Ellers er det gratis, og arrangøren Skak for sjov håber, at mange skakglade turister kommer forbi og deltager i den fælles hjernegymnastik. Mere information på Skak for sjovs hjemmeside: https://skakforsjov.dk/udendoers/