You are currently viewing Indbydelse til Senior DM

Indbydelse til Senior DM

Det er jo svært at forudsige corona-pandemiens udvikling de næste par måneder, men Tønder Skakklub og Løgumkloster Skakklub, i samarbejde med Dansk Skak Union, indbyder nu til Senior DM 2021 på Løgumkloster Højskole fra søndag den 30. maj til lørdag den 5. juni.

Arrangørerne tager naturligvis forbehold for udviklingen i pandemien; men samtidig er det bestemt realistisk, at alle spillere over 50 år kan være vaccineret inden 1. runde.

Som det er sædvanen, er toppræmierne et generøst rejsetilskud til deltagelse i enten Senior EM eller Senior VM. Og som det også er kutyme, spilles der i to aldersgrupper: 50+ og 65+.

Som det også var tilfældet sidste år, tilbydes der overnatning og forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad) på Højskolen fra søndag aften til lørdag middag i enkeltværelse med fælles toilet og bad. Denne pakke tilbydes til en samlet pris på 3.800,- kr.

I skrivende stund er der allerede tilmeldt 28 spillere, bl.a. den forsvarende mester i 65+ klassen, Per Holst fra Nordre (fotoet øverst i artiklen).

Se hele indbydelsen med flere detaljer her.