Køge Skakklub får egne lokaler

Skakspillerne i Køge Skakklub må glæde sig ekstra meget til at coronaen driver over, og landet – og dermed også skakklubberne – åbner op igen. Det er nemlig i mellemtiden lykkedes bestyrelsen i Køge Skakklub at skaffe egne lokaler, hvilket giver klubben mulighed for at lave endnu flere skakaktiviteter end i dag.

 

Aftalen om nye lokaler sker i samarbejde med Xtracon A/S og Henrik Mølvig og huslelejeudgifterne forventer klubben dækket ved sponsorer, medlemskab og kommunal støtte. 

 

Lokalerne er placeret på adressen Kirkestrædet 23 i midtbyen af Køge, ikke langt fra banegården. Lokalerne er på 88 kvadratmeter fordelt i to plan. I stueetagen vil der kunne være omkring 40 spillere, og ovenpå er der et tekøkken og mulighed for analyser og hyggeskak. 

 

Kapellangården er en fredet historisk bygning fra Middelalderen. Under jorden er der fundet kældre der beskriver byggestilen i Middelalderen. Foto: Finn Stuhr 

 

Klubben ser frem til at afholde dagturneringer, lørdagsskak, weekendturneringer, cafeskak, hyggeskak og meget mere i de nye lokaler – når Danmark åbner op igen!