Midtvejs i Hillerød

I Hillerød Skakklubs 110 års jubilæumsturneringer er man nu kommet lidt over halvvejs. Hans E. Jacobsen fra Hillerød Skakklub skriver til skak.dk:

 

Topbraget mellem Indien og Kina i form af Gukesh og Zeng i den åbne afdeling af Hillerød Skakklubs jubilæumsturneringer endte fredeligt remis.  Dermed blev afgørelsen om hvem der er bedst, og sandsynlig vinder af turneringen udskudt til senere. Begge har nu 4½ af 5. Lige efter med 4 point ligger Jacob Sylvan og Mahadevan Siva fra Indien.

 

topopgoer

Topopgøret mellem GM Zeng og GM Gukesh endte remis. Foto: Finn Eldor

 

I den lukkede WIM-turnering ser det ud til at Magdalene Miturova fra Tjekkiet er en tand for stærk for de øvrige.  Hun har 4½ af 5.  Kun Ellen Kakulidis har formået at tage ½ point fra Mitureva. Til gengæld har Ellen spillet alle sine 5 partier remis.

 

Desværre måtte Esmat Guindy ned mod en stærk og skarpt spillende Sheila Stanford fra Norge og tabte lidt terræn i kampen om en topplacering.

 

sheila

WIM Sheila Stanford fra Norge har meldt sig ind i topkampen. Onsdag kl. 16.00 møder hun den førende WIM Miturova. Foto: Thomas Vestergård

 

Hans E. Jacobsen

 

Resterende pogram for turneringen: 

Runde 6: Onsdag den 12. februar kl. 16-21
Runde 7: Torsdag den 13. februar kl. 16-21
Runde 8: Fredag den 14. februar kl. 16-21
Runde 9: Lørdag den 15. februar kl. 12-17 

 

Jubilæumsturneringens hjemmeside: www.hillerodskakklub.dk/110-anniversary/index.html

 

Hillerød Skakklub: www.hillerodskakklub.dk

 

Hillerød Skakklub på Facebook: HER