Kort nyt uge 48

IM Martin Percivaldi, WFM Ellen Fredericia Nilssen og Carsten Pedersen er med i de forskellige turneringer under London Chess Classic. Efter 4 runder har Martin Percivaldi i FIDE Open spillet lige op med 2½ point, mens Ellen Fredericia Nilssen allerede har vundet en del rating med scoren 2/4. I FIDE Weekend Open har Carsten Pedersen scoret 2/4. Link til hjemmesiden for turneringen: HER

 

 

IM Martin Percivaldi og WFM Ellen Fredericia Nilssen er med i London Chess Classic – her fra Junior VM i Indien, hvor de også rejste sammen. Foto: Ruggero Percivaldi 

 

—-

 

Kassa Korly endte med 3/9 i den lukkede GM turnering Charlotte Fall invitationel i USA. Det var omkring 1½ point under forventet score: Link til turneringens hjemmeside: https://www.charlottechesscenter.org/norm.  Partierne fra turneringen kan gennemspilles på Chess24: HER 

 

—- 

 

Hans Milter der er turneringsleder for Divisionsturneringen er kommet med en afgørelse i forbindelse med søndagens holdkamp mellem Team Xtracon Køge og Øbro. Team Xtracon Køge stillede forkert op, da IM Erik Zyle og IM Mikkel Antonsen stillede op i forkert rækkefølge. Turneringslederen skriver: I kampen mellem Team Xtracon Køge og ØBRO 1 har Team Xtracon Køge byttet rundt på bræt 6 og 7. Da det ulovlige bræt 7 blev remis, fratrækkes Xtracon Køge ½ point, som i stedet tildeles ØBRO 1. Jfr reglementets § 13c. Desuden idømmes Xtracon Køge en straf på 1 point. Jfr. reglementets §13f. Resultatet bliver herefter 4 – 3 til Team Xtracon Køge. Samtlige enkeltresultater står ved magt – og rates normalt. 

 

—- 

 

Københavnsmesterskabet 2019 spilles i den kommende weekend hos ØBRO. De 6 deltagere er:
FM Tobias Rostgaard (forsvarende mester)
FM Aref Vasli
IM Martin Haubro
FM Mikkel Manosri Jacobsen
Casper Liu
FM Viktor Haarmark Nielsen

 

Førstepræmien på 3.000 kr. sponseres af Løfbergs Forlag. Den sideløbende ØBRO weekend har stadig ledige pladser. Se mere: HER

 

—-