Kort nyt uge 44

Ellen Fredericia Nilssen fra ØBRO skal fra den 2. til 6. januar spille med i en lukket IM-turnering i Irland. På den netop offentliggjorte ratingliste hos FIDE er Ellen Fredericia Nilssen den højest ratede danske kvinde med et Elo-tal på 2173, hvilke et 60 ratingpoint højere end oktotbertallet. De 60 point blev vundet ved den flotte indsats ved OL i Batumi. Link til den irske turnering.

 

ellen 2018

Ellen Fredericia Nilssen. Foto: Thomas Vestergård

 

Amager Skakforening afholdte i denne weekend GoAudit Open 2018 – Amager Open. En stærk turnering med 52 deltagere spillet efter det “svenske system”. Fredag aften blev indledt med fire hurtigpartier, hvorefter der lørdag og søndag blev spillet fire partier med 90 min. +30 sekunder pr. træk. Vinder af turneringen blev FM Tobias Valentin Rostgaard med 7/8 foran FM Jens Østergaard og Rasmus Thørgensen, begge med 6 point. Link til resultater: HER

 

Her et de 52 deltagere i gang med de første hurtigpartier i GoAudit Open 2018 fredag aften. Foto: Sven Løntoft

 

I forbindelse med at Grindsted Skakklub fylder 100 år, arrangerede klubben i lørdags den 3. afdeling af Syd Grand Prix med 42 deltagere fordelt i to grupper. Vinder af grupperne blev FM Mads Boe, Skanderborg med 6/7 og Birgit Ditlevsen fra Herning med 6/7. Link til resultater fra turneringen: HER. Lørdag den 2. februar fortsætter fejringen med foredrag og simultan med den tidligere verdensmester i seniorskak GM Jens Kristiansen. Link til klubbens hjemmeside: http://www.grindstedskakklub.dk/