Kort nyt uge 24

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tre danske spillere deltager i “Abierto Int. de Ajedrez Carlos I Sanxenxo” i den vestlige ende af Spanien. Efter to runder har alle de tre danskere, Tim Jaksland, Carsten Erlandsen og Lars Kjøller Nilsson scoret 1 point.  Link til turneringen: HER

 

Teplice Open har to danske spillere maksimum 2/2. Det er IM Jesper Søndergaard Thybo og Christian Altenburg Eriksson. Sidstnævnte slog flot IM John Pigot (2404) i 2. runde. Link til turneringstabellen: HER

 

 

FM Jacob Sylvan tabte i 2. runde til GM Anton Demchenko (2670). Foto: Fra turneringens hjemmeside

 

I Aarhus forsøger man at stable en stor og stærk Festugeturnering på benene. For at deltagerne både kan deltage i selve Festugen og skakturneringen, afholdes den i weekenden efter Festugen. Turneringen spilles efter det svenske koncept med 4 runders hurtigskak fredag og 4 partier med lang betænkningstid lørdag og søndag. Arrangørerne fra Chess House håber på over 100 deltagere, og i skrivende stund er der da også allerede 40 deltagere tilmeldt. Se mere om turneringen og tilmeld dig: HER