Kort nyt uge 19

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

FU-medlem Bernhard Sørensen deltager i en lidt anderledes turnering. Han spiller en syv runders open på et cruiseskib fra Miami til Los Angeles via Panamakanalen. Turneringen startede lørdag, og der spilles en runde på søen hver dag. Turneringen kan følges her: HER

 

Også Tim Jaksland fra Hillerød spiller langt hjemmefra. Han deltager i Capablanca Open i Havana på Cuba. Indtil videre har Tim scoret 2/5, hvilket er noget under forventet score. Link til denne turnering: HER 

 

Jan Kaya-Mortensen, Benjamin Lau Jensen og Jan Engelund Knudsen deltager i ACO World Amateur Chess Championship 2018 der spilles på Kos i dagene fra 13. maj til 20. maj. Turneringen har deltagelse af 305 spillere i flotte rammer på det 5-stjernede Hotel Helona Resort. Link til hjemmesiden for turneringen: https://amateurchess.com/ 

 

 

Fællesbillede ved ACO World Amateur Chess Championship i Grækenland. Foto: Fra turneringens hjemmeside

 

Kristi Himmelfart hurtigskakturneringen på Vrå Højskole havde torsdag 44 deltagere. Vinder af den øverste gruppe blev GM Henrik Danielsen fra Køge Skakklub. Link til resultater: HER