Rent bord i Kronborg

• Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

FM Tobias Valentin Rostgaard fra BMS vandt alle syv partier i Mester 1 i Kronborg Chess Open 2018 og henviste FM Rao S.V. Srinath fra Indien og Rune Andersen fra Bornholm til en delt 2. plads med 4 point, hele 3 point efter vinderen. En meget overbevisende indsats af Rostgaard, der kan sætte 58 danske og 42 internationale ratingpoint ind på kontoen.

rostgaard1

Tobias Rostgaard – suveræn turneringssejr. Foto: Thomas Vestergård

Mester 2 blev vundet af sidste års vinder af den øverste klasse, Thore Nyboe Jensen fra Nørrebro, med 5 af 7 på bedre korrektion end svenske Filip Jonsson.

thore nyboe

Thore Nyboe Jensen – spiller godt i Helsingør. Foto: Thomas Vestergård

Set fra de unge spilleres synsvinkel, var det en turnering, der lover godt for fremtiden. De unge BMS-spillere Nicolai Kistrup og Casper Yukun Liu forsatte deres ratingfremgang og i den øverste basisklasse vandt Oscar Koch-Müller fra Præstø med 5½ af 7 og er ny mesterspiller.

Turneringen afvikles i meget flotte rammer på Hotel Marienlyst et par kilometer fra Helsingør centrum. En turnering, der klart fortjener mange flere deltagere end de 50, der deltog i år.

Resultater: turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24412

Turneringens hjemmeside: hskak.dk/