Skoleskak For Alle

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skoleskak, der er kommet på Finansloven fra i år og fire år frem med 2 millioner kroner i støtte årligt, får endnu en økonomisk indsprøjtning. Denne gang fra Egmont Fonden. Fonden har bevilliget 8,7 millioner kroner til indsatsen “Skoleskak For Alle” (SFA), der skal styrke læring og trivsel for 3.300 udfordrede børn og unge fra 50 skoler i hele landet. 

 

Dansk Skoleskak skriver på deres hjemmeside:

”I SFA er skoleskak for ALLE, men især elever, som modtager specialundervisning, går på specialskole eller har brug for ekstra støtte i undervisningen har gavn af indsatsen. For disse elever, kan skoleskak nemlig gøre en markant forskel for deres læring og trivsel. I SFA arbejdes der derfor med at støtte skolerne i arbejdet med at inkludere de elever, der har brug for ekstra støtte, i undervisningen.”

På samme siden udtaler Henriette Christensen, direktør, Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration:

”Egmont Fonden arbejder for at styrke børn og unges læring og livsduelighed, så flere er i stand til at tage en ungdomsuddannelse. Vi ved, at skoleskak kan være med til at forbedre børns faglige, sociale og personlige kompetencer. Derfor vil Egmont Fonden gerne være med til at udbrede skoleskak til udfordrede elever, som i dag får specialundervisning eller går i specialskole. Skoleskak kan give disse børn et nyt, værdifuldt fællesskab og øge deres faglige kompetencer.”

 

Læs mere på Dansk Skoleskaks hjemmeside

 

abcd skak