Kort Nyt uge 14

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fabiano Caruana vandt Grenke Classic med et points forspring til verdensmester Magnus Carlsen. De forblev begge ubesejrede i turneringen, men med fire gevinster mod Carlsens to, var det VM-udfordreren, der løb med laurbærrene. Vachier-Lagrave, Vitiugov og Aronian delte tredjepladsen med 5 af 9. Hjemmeside: www.grenkechessclassic.de/en/

 

Fra den 12. til 19. april spilles 2nd Sharjah Masters International Chess Championship 2018 i de Forenede Arabiske Emirater. 35 stormestre er foreløbig meldt til start. Danmark er repræsenteret af Ellen Kakulidis. I skrivende stund er der 111 tilmeldte. Hjemmeside: shjchessmasters.com/


Chess House i Aarhus har fået succes med at holde lynturnering, Superlyn, den første fredag i hver måned. I april måneds udgave vandt Filip Boe Olsen ved at holde remis mod sin far Mads Boe, i det afgørende Armageddon-parti. Der var 24 deltagere denne gang. Resultater kan ses her.

 

haederstegn
I en pause fik Mads Boe overrakt DSUs hæderstegn af FU-medlem Aage Olsen. Foto: Gert Medom