Kort delegeretmødet 2018

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Årets delegeretmøde i Svendborg blev et af de korte af slagsen. Efter formandens beretning var der ikke den store talerlyst fra forsamlingen, kun Finn Stuhr fra Køge var på talerstolen og tilbyde sin assistance ved hverning af medlemmer til klubberne, et tilbud formand Poul Jacobsen lovede at ville se positivt på.

 

DSUs kasserer gennem de sidste 10 år, René Baarup-Christensen, modtog ikke genvalg og blev afløst af Tom Petri Petersen unden modkandidater. Aage Olsen blev genvalgt til en 2-årig periode i FU ligesom Bernhard Sørensen også blev valgt til FU for en to-årig periode, begge uden modkandidater. Der skulle så vælges et medlem til FU for en 1-årig periode. Her var den kampvalg mellem Michael R. W. Olsen og Arild Rimestad, et valg der faldt ud til Rimestads fordel.

 

Efterfølgende blev René Baarup-Christensen til klapsalver fra salen udnævnt til Æresmedlem for sin kæmpe indsats for DSU, ikke kun de 10 år som kasserer, men også med indsatsen som forretningsfører i Dansk Skaksalgo g kassererposten i KSU før han kom i FU.

 

rene aeresmedlem

Poul Jacobsen overrækker René Baarup-Christensen beviset på Æresmedlemskabet. Foto: Thomas Vestergaard


fu 2018 

Dansk Skak Unions Forretningsudvalg. Øverst fra venstre kasserer Tom Petri Petersen, Arild Rimestad og Aage Olsen. Forrest Bernhard Sørensen og formand Poul Jacobsen. Foto: Thomas Vesterård


Her på skak.dk vil vi imorgen komme ind med en lidt længere beretning om delegeretmødet, bl.a. med fotos af modtagerne af hæderstegn med videre.