Dansk Skaksalg flytter til Fyn

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra Tim Bjerre, bestyrelsesformand for Dansk Skaksalg, har skak.dk modtaget følgende pressemeddelelse: 

 

Det er med glæde bestyrelsen for Dansk Skaksalg kan oplyse, at Mikael Rask, Ringe er ansat som ny leder af Dansk Skaksalg pr. 1. august. Det har været vigtigt for bestyrelsen at finde den person, vi tror sammen med bestyrelsen kan fastholde den positive udvikling Dansk Skaksalg har været i gennem de seneste år med Ole Knudsen som leder.

Dansk Skaksalg og Ole er jo i fuld gang ved Xtracon Chess Open fra tirsdag, og Mikael støder til fredag, så der fra fredag til søndag vil være mulighed for både at hilse af med Ole og sige goddag til Mikael – samt naturligvis gøre en god handel.

Bestyrelsen vil gerne her sige Ole en stor tak for samarbejdet og indsatsen, som har gjort, at der er klare pejlemærker for det videre arbejde. Vi har bedt Mikael som ny leder selv skrive et par ord:

”Da muligheden for at komme til at arbejde med Dansk Skaksalg viste sig, førte det til overvejelser og snakke i vores lille hjem på Midtfyn. Lysten og interessen var der, pladsen har vi og efter et familieråd sendte jeg et par linjer til bestyrelsen. Og nu er det så lige før, det er alvor!

Og lad mig dermed starte med at sige, at ledelsen af skaksalget i dagligdagen bliver et ”vi”. Jeg er den, der er ansat og vil bruge de fleste timer, men når I ringer, skriver eller kommer på besøg, vil det også være min hustru, Mette, der besvarer eller tager i mod.

mette mikael_rask

Mette og Mikael Rask. Privatfoto

Jeg har gennem mange år som kunde haft fornøjelsen af at handle med Dansk Skaksalg, og glæder mig til at være med til at sørge for, at Dansk Skaksalg fortsat er kendetegnet ved den gode service, den hurtige levering, de aktuelle materialer og de gode tilbud både til klubben, til klubspilleren og turneringsspilleren.

Min baggrund med skakken er ca. 40 år som organiseret skakspiller, en del år har skak været på ”vågeblus”, men de senere år er der igen blevet lidt mere tid. Er formand for Faaborg Skakklub og FU medlem i 3. hovedkreds.

Jeg glæder mig nu til et par dage sammen med Ole ved Xtracon Open og til at få hilst på de mange deltagere, når I kommer forbi.

Der er masser af ideer for fremtiden, men her og nu handler det om at smøge ærmerne op, komme i orden og komme i gang med at ekspedere de mange ordrer her op til den nye sæson!

Når lageret har fundet sin nye plads efter flytningen, vil du kunne regne med, at din ordre sendes senest en hverdag efter modtagelse af ordren. Ny adresse i Nybølle ved Ringe vil fremgå på web shop’en fra 1.august.

Vi glæder os til at servicere klubber og medlemmer og til samarbejdet med bestyrelsen !

Mikael Rask


Hjemmeside: www.skaksalg.dk