NATO – Klar til at forsvare stillingen!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Sidste år vandt det danske NATO-hold bronze ved NATO-mesterskaberne der blev afholdt i Shrivenham, England. Formanden for den Dansk Militære Skak Komite, Finn Stuhr fra Køge Skakklub skriver til skak.dk om årets turnering der er den 28. i rækken og afholdes i Ungarn:

 

Det militære landshold er klar til at forsvare sidste års medaljehøst fra Schrivenham i England, når Natoskakturneringen indledes i Budapest i dag mandag. Med en guldmedalje står Finn Pedersen, Herning Skakklub klar til at forsvare sin position som individuel NATO-mester. Se mere om turneringen sidste år: HER

Ungarn er værtslandet der tager imod den største delegation af militære skakspillere fra de mange NATO-lande. Ikke mindre end 17 lande er tilmeldt. med alle VIP’s er den samlede delegation af besøgende mere end 150 deltagere.

Bronzeholdet fra sidste år kommer for at forsvare stillingen, og holdet består i år af følgende spillere: Finn Pedersen, Herning, Alexander Rosenkilde, Jetsmark, Jan Mose Nielsen, Taastrup, Erik Nielsson, Kjellerup, Gert Aagård, Springeren Kolding, Morten Majland Nielsen, Odysseus, og Long Life member Henrik Nielsen. Holdleder er Finn Stuhr fra Køge.

 

 

Det danske hold er igen klar til at forsvare de rød-hvide farver. Her holdet der sidste år vandt bronze. Foto: Finn Stuhr 

 

Spændende bliver det, om de danske spillere kan klare favoritterne fra Polen og Tyskland som sidste år begge sluttede foran Danmark.

 

Turneringen afsluttes fredag den 31. marts med banket og præmieoverrækkelse.

 

Link til hjemmeside for mesterskabet: http://www.natochess.com/