Præmiefotos fra senior-DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

S-DM 17_-_vinder

Sidste nyt fra Senior-DM i skak er præmiefotos, som ikke var dukket op, så de kunne komme med i den første artikel fra DM-stævnet i Løgumkloster.

 

På Pouelsten Holm Grabows foto ses den nykårede danmarksmester Thorbjørn Rosenlund, der netop har modtaget pokalen fra turneringens hovedarrangør, den lokale skakklubs formand, Vagn Lauritzen.

 

Link til hovedhistorien

 

s-dm 17_50_

Peter Larsen, der vandt DM sidste år, Per Stentebjerg-Hansen og John Rødgaard. Alle opnåede 5,5 af 7 i klassen 50+, men på korrektion endte de tre som henholdsvis nummer tre, et og to. Danmarksmesteren står således i midten, på guldpladsen.

 

s-DM 17_65

På samme måde er opstillingen her: Til venstre nummer tre i 65+, Grabow, i midten danmarksmester Rosenlund og til højre nummer to, sidste års mester Bent Sørensen, der som topseedet og nordjyde ikke rigtig ved om han skal grine eller græde over at DM smuttede til Sjælland i denne omgang.

 

Link til tabel