Top mødes i 3.runde ved senior-DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

S-DM salen_2017_Grabow

Feltets to topseedede mødes allerede i tredje runde tirsdag eftermiddag ved senior-DM i Løgumkloster i gruppen 50+. Det er IM John Rødgaard og FM Poul Rewitz, der begge har vundet deres to første partier. Også Peter Larsen har to point, han møder i 3. runde Ole Overmark (1,5). (På Pouelsten Holm Grabows fine billede her over ses et udsnit fra turneringssalen inden 1. runde. Stående midt i billedet arrangør Vagn Lauritzen).

 

S-DM 17._50_topseedet_Rdgaard_tv_Grabow

Jan Rosenberg (til højre) ydede fin modstand i 1. runde mod topseedede John Rødgaard i et parti der varede over 70 træk og først blev afgjort af Rødgaards stærke randbønder i slutspillet. (Foto Pouelsten Holm Grabow).

 

Gruppen er kun på 14 spillere, derfor samles de stærkeste hurtigere i toppen, end tilfældet er i gruppen 65+, hvor top-to er IM Bent Sørensen og Thorbjørn Rosenlund, som også begge har vundet deres første partier, men i dag i 3. runde møder henholdsvis Oystein Johnsen, Norge (det er et åbent senior-DM!) og Niels Rendlev. 

 

fotos S-DM_17_1.r._Grabow_topseedet_Bent_S

Bent Sørensen (til højre) ankom direkte fra HB-møde og knytter her næverne inden han skal til at “banke” Finn Andersson, der stadig er i godt humør. (Foto taget umiddelbart inden 1. runde af Pouelsten Holm Grabow).

 

S-DM 17_Grabow_2.seedet_Thorbjrn

Så blev der endelig tid til at lægge Skakbladet lidt på hylden og koncentrere sig mere om det, som det hele egentlig drejer sig om, nemlig spillet! Thorbjørn Rosenlund (tv) inden 1. runde mod Finn Larsen. (Foto: P. H. Grabow).

 

Også med maksimum efter to runder i den 38 mand store 65+ gruppe finder vi Poul Erik Nørgaard Olesen og Aage Søndergaard Nielsen, som skal møde hinanden. Den femte med maksimum er Christian Strachan der skal op mod Grabow, der har 1,5.

 

Link til liveskak

 

Link til resultatsiden

 

Turneringen afvikles på Løgumkloster Højskole i Sønderjylland, og den sidste runde spilles lørdag den 18.februar.

 

Se klip fra TV Syd

Det regionale tv har besøgt turneringen. Se klip ved at klikke på den røde tekst herover.