Sommerlejren fuldt booket på 19 timer!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Lene Wul fra Kolding er en af hovedarrangørerne bag skaksommerlejren på Tjele Efterskole, der afholdes fra søndag den 2. juli til søndag den 9. juli. Hun skriver til skak.dk:

 

Skaklejren var endnu i år et regulært tilløbsstykke, da tilmeldingen åbnede d. 1. februar ved midnatstid. Kl. 8 om morgenen var allerede de første 100 tilmeldt og over middagstid var de sidste betalinger tikket ind og de 120 pladser alle besat. Blandt de tilmeldte er der både mange nye, men også flere af de velkendte og garvede deltagere, som trofast er med år efter år, er med. Af de 120 deltagere er 22 af dem piger. 

 

Arrangørerne vil dog gerne udvikle lejren endnu mere og arbejder derfor på at opnå flere sponsorindtægter. Derfor efterspørges forældre eller andre skak-interesserede, der enten har lyst til at give en hånd med at rejse sponsormidler – eller som måske selv er interesserede i at give et sponsorat til lejren. Der er både mulighed for at være bronze, sølv og guldsponsor. Som guldsponsor får man sit logo med på lejr-t-shirten.

 

Link til hjemmesiden: http://skaklejr.dk/