Gratis skaktræning for begyndere

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skaktrning Thv

Dansk Skak Union har taget et initiativ til at få flere til at spille skak og meget gerne også dermed få øget medlemstallet.

 

I samarbejde med Allerød Skakklub og Aalborg Skakforening er der her i efteråret 10 aftener hvor folk uden for det etablerede skakmiljø kan få gratis træning og instruktion op til 10 gange. Man skal bare tilmelde sig.

 

(Billedet er taget ved en turnering i Danmark, Bornholms WIM-turnering i 2013. I forgrunden vinderen af turneringen, WIM Ioana Smaranda Padurariu. Foto taget af Thomas Vestergaard. Det er valgt som illustration til de to klubbers træning, som er for både kvinder og mænd.)

 

Anbefal gerne

De fleste der læser denne side er allerede skakspillere, og formentlig også medlem af DSU. Men kender du nogen, der står lige på spring til at melde sig ind i en klub, men holder sig tilbage, så kan du anbefale træningen som har første aften i begyndelsen af september.

 

De to klubber hvor forsøget med træning kører er aktive og ret store klubber; både Allerød og Aalborg har omkring 70 medlemmer.

 

10 lektioner – behøver ikke være med til alle

Begge steder er der 10 lektioner, men man kan godt være med, også selv om man skulle være forhindret nogle af aftenerne.

 

I Allerød begynder træningen 1. september klokken 18.30, hvor David Christophersen står for undervisningen. Her kan også klubbens egne medlemmer deltage. Målgruppen er rating mellem 1000 og 1200.

 

Link til Allerøds træning og tilmelding

 

I Aalborg foregår træningen ikke i klubbens lokaler men på en brætspilscafé i byen,

Dice’n Drinks.

Dermed kan man måske få fat i generelt spilleglade og overbevise dem om, at de skal forsøge sig med skak. Her begynder træningen 5. september klokken 19 under ledelse af bl.a. klubmester Jacob Würtz.

 

Link til tilmelding i Aalborg

 

Leder af hele projektet er, som man også allerede har kunnet læse i Skakbladet, Jakob Aabling-Thomsen. Dansk Skak Unions hovedbestyrelse støtter projektet økonomisk.