Turneringer i Sverige og Norge

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skak.dk har modtaget invitationer til nogle spændende turneringer i slutningen af sommeren og starten af efteråret i Sverige og Norge. Så har man endnu noget sommerferie til gode, og har lyst til at spille skak er muligheden her.

 

 

 

I weekenden den 5. august til 7. august afholdes den årlige “CellaVision Chess Cup”. Turneringen afvikles på Elite Hotel Ideon i Lund. Sidste år deltog der 270 spillere, hvor omkring de 20 spillere var fra Danmark.

 

Turneringen spilles efter konceptet med 4 runders hurtigskak fredag aften og 4 ratede partier i weekenden. I årets turnering er der nuværende tilmeldt 18 GMere og der er 15 danske deltagere.

 

Invitation til turneringen på dansk: HER

 

Foreløbig deltagerliste: HER

 

Hjemmesiden for turneringen: http://www.lask.se/

 

 

 

I Göteborg arrangeres der igen i år “SS Manhem Schackvecka”, hvor der både bliver en lukket GM gruppe og en lukket IM gruppe. Turneringen spilles i perioden fra den 13. august til den 19. august. Arrangørerne søger deltagere i den lukkede IM gruppe. Har du over 2250 i rating, og lyst at deltage, så kontakt arrangørerne hurtigst muligt på mail: hakan.warston@comhem.se Udover de lukkede grupper spilles der også en stor open og en ungdomsturnering.

 

Link til hjemmesiden: http://www.ssmanhem.se/schackveckan2016/

  

I Oslo arrangeres der en ny stor open der hedder “Oslo Chess Festival”. Turneringen spilles i perioden den 30. september til den 6. oktober på på Scandic Fornebu Hotel.

Arrangørerne har en ambition om, at turneringen skal blive den stærkeste open der er set i Oslo i mange år. Der er garanteret en præmiesum på 150.000 kr.

 

 

Spillestedet Scandic Fornebu beskrives som et af Norges flotteste hoteller. 

 

Mere info om turneringen på facebook: HER

 

Turneringens hjemmeside: HER

 

Foreløbig deltagerliste: HER