VMCG-Schachfestival i Lüneburg

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

I perioden fra den 1. juli til den 8. juli arrangeres der i Lüneburg på Hotel Seminaris en stor skakfestival med mange forskellige turneringer. Der spilles en lukket GM gruppe og IM gruppe. I IM gruppen deltager Mads Hansen fra Skanderborg. Link til denne gruppe: HER

 

 

Mads Hansen var sidst med i en lukket IM turnering i Fredericia i 2014. Foto: Claus Marcussen 

 

Udover de to lukkede grupper, arrangeres der også tre niveauopdelte opens (A-B-C), lynturnering, hurtigskakturnering samt “Jugendmasters Qualifikation” og “Jugendmasters”. Talentet  John Christoffer Christensen fra Silkeborg der fyldte 8 år foren uge siden er med i “Jugendmasters Qualifikation”  samt i hovedturneringen efterfølgende.

 

John Christoffer Christensen (i midten) blev DM for ungdom i oktober måned 2015 i turneringen på Nørrebro. 

 

I alt kommer der ca. 200 spillere til start i turneringen.

 

Dansk Skak Unions formand, Poul Jacobsen, er igen i år turneringsleder i Lüneburg.

 

Link til hjemmesiden: http://www.vmcg-schachfestival.de/