Bent Sørensen International Mester

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På baggrund af den flotte præstation – en delt førsteplads ved EM i gruppen 65+ i Yeravan, bliver Bent Sørensen udnævnt til International Mester.

 

Byrial Jensen fra Viborg har kontaktet skak.dk og gjort opmærksom på, at i FIDES håndbog under afsnittet, turneringer der udløser titler direkte, vil det kontinentale mesterskab i 65+ udløse IM titlen, hvis en spiller har delt førstepladsen i turneringen. 

 

Bent Sørensen scorede 6½ af 9 og delte førstepladsen med IM Valentin Bogdanov og GM Viktor Kupreichik, og vil derfor på FIDE kongressen i Baku i september måned blive udnævnt til International Mester. 

 

 

Bent Sørensen. Ny dansk International Mester.  

 

Link til det specifikke afsnit i FIDE håndbogen HER