Ungdoms-GP DM-Finalen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Dansk Skak Union afholder Ungdoms-Grandprix DM-Finalen lørdag den 11. juni i Østergades Forsamlingshus, Østergade 33, 5500 Middelfart. Første runde starter kl. 11.00, og stævnet forventes at slutte omkring kl. 18.00.

 

Der spilles i aldersopdelte grupper efter følgende aldersrækker: U-08, U-10, U-12, U-14 – For spillere som fylder hhv. 8, 10, 12, 14 (eller er yngre) i året for stævnets afholdelse. Udover at opfylde alderskriterierne, skal man have deltaget i mindst 2 lokale U-GP stævner i sæsonen fra september måned året inden, og frem til Ungdoms-GP DM-Finalen.

 

Invitationen og tilmelding til finalen findes i Dansk Skak Unions turneringssystem: HER

 

Finalestævnet er desværre blevet udsat i flere omgange, hvilket har gjort, at indbydelsen er kommet ud her ganske kort tid før selve afviklingen af finalestævnet. Udsættelserne skyldes først og fremmest positive omstændigheder – nemlig stor aktivitet på ungdomsområdet i flere hovedkredse. Resultatsiden for Ungdoms-GP har administrativt været bagefter i forhold til opdatering hele sæsonen, men alle resultater vil være på plads efter onsdag d. 1. juni 2016. Se mere om stævnerne i sæsonen 2015-2016: HER

 

Spørgsmål vedr. Ungdoms-GP DM-Finalen kan rettes til ungdomsansvarlig, Peter Willer Svendsen på e-mail: udvikling@skak.dk.