Schandorff-træning: Fischer som tema

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Fischer. foto_fra_Newsweek

Landstræner Lars Schandorff holder træning for alle: både elite og amatører. Emnet er Bobby Fischer, og træningen er planlagt uden at skele til den biograffilm, der får premiere i løbet af september, men timingen synes perfekt. (foto fra VM-matchen i 1972 mod Boris Spasskij, som Fischer vandt 12,5 – 8,5. Foto: Newsweek)

 

Lars Schandorff skriver:

 

Efterårets første træningssamling for alle, der ønsker at blive bedre til skak, finder sted lørdag d. 26. september og søndag d. 27. september i København.

Det bliver også den første træning, jeg selv afholder som landstræner. Og vi starter fra toppen!

 

Emnet bliver Bobby Fischer. Det amerikanske skakgeni bliver ved med at fascinere både i kraft af sin markante personlighed og ikke mindst exceptionelle partier. På kurset vil vi undersøge, hvad der gjorde Fischer så unik. Vi vil arbejde med hans særlige spillestil, som var meget direkte og fremadrettet, men altid bygget på klassiske principper – jeg kalder det aggressiv positionel skak.

 

Træningen er for både elite og ambitiøse amatører. Det foregår i ØBROs lokaler og programmet er: Lørdag den 26. september: 10-14 Amatører; 15-19 Elite. Søndag d. 27. september: 10-14 Elite; 15-19 Amatører.

Elitespillere er folk med over 2300 i rating, amatører resten.

Priser for begge dage: Spillere over 2450 gratis, spillere mellem 2400 og 2450: 200 kr., spillere under 2400: 300 kr.

Tilmelding på landstraener@skak.dk“>landstraener@skak.dk eller på Facebook.”