Vil I arrangere Nordisk Mesterskab?

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Går du og din skakklub med en drøm om at arrangere en international turnering, så er der en mulighed i 2016. Der er tale om NM, Nordisk Mesterskab, som søger en arrangør.

 

axel smith 

Axel Smith, vinder af NM 2013 i Køge (arkivfoto)

 

Faktisk er der tale om tre turneringer, som kan afvikles hver for sig. Man behøver altså ikke byde ind på alle tre. Hovedturneringen om selve det nordiske mesterskab skal være en Open/Elite. Desuden skal der afvikles en turnering for kvinder og en for seniorer.

 

Fristen for at byde er den 30. september og henvendelse skal ske til sekretæren for det nordiske skakforbund, advokat (og skakspiller!) Johan Sigeman i Malmø. Kontaktoplysninger med adresse og mail findes i udbudsmaterialet.

 

Herunder kan man klikke på hele udbudsmaterialet som er på engelsk. Heraf fremgår det, at man skal oplyse hvilken turnering, man ønsker at arrangere, eventuelt flere eller alle tre. Kontaktoplysninger på nøglepersoner i forbindelse med arrangementet, datoer og om der kan tilbydes live-transmission.

 

Udbudsmaterialet findes her