Curt Hansen spiller med ved DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Vi har har tidligere skrevet om GM Curt Hansens comeback for Philidor i 1. division, hvor han scorede 7 af 7 efter en pause på 7 år fra ratet skak. Nu skriver arrangørerne af DM i Skak 2015 i Svendborg, at Curt Hansen er at finde blandt deltagerne i årets Landsholdklasse. Et kæmpe scoop for turneringen og for dansk skak, at den tidligere nummer 14 på verdensranglisten igen spiller en 9-runders alle-mod-alle turnering.

 

curt 2014
GM Curt Hansen spiller med i Landsholdsklassen 2015! (foto: Marie Frank)

Tilmeldingsfristen til Landsholdsklassen udløber mandag den 16. marts kl. 24.00. Det bliver spændende at se, hvem der udover den forsvarende mester GM Allan Stig Rasmussen, vinderen af Kandidatklassen Kassa Korley og GM Curt Hansen, bliver blandt de 10 deltagere.

 

Hjemmeside: www.skak-dm.dk