Sommerskaklejr på Tjele

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skaksommerlejren blev for 30 år siden startet af Tjele Efterskole, der dengang var en skakefterskole. Frem til 2012 stod skolen bag arrangementet, men blev herefter afløst af en non-profit foreningen, der endnu engang indbyder alle skakspillere mellem 8 og 20 år til en hyggelig og spændende uge.

 

En af arrangørerne, ungdomslandstræner i DSU og ansvarlig for det nordiske samarbejde i Dansk Skoleskak, Mads Boe, skriver om årets lejr:
 

Tilmeldingerne strømmer ind til årets sommerskaklejr på Tjele Efterskole. I skrivende stund er der allerede 102 (!) tilmeldte. Forhåndstilmeldte spillere skal dog være opmærksom på, at man først er garanteret en plads ved betaling, da det er de 110 først betalende der er sikret en plads på årets lejr.

 

tjele skaklejr1

Fra sidste års lejr (foto: skaklejr.dk)
 

Der er i øvrigt 100 kr. i rabat, hvis man betaler inden den 1. april, så ingen grund til at vente. Efter at lejren er fyldt op, laver vi en venteliste, hvis der sidenhen skulle komme afbud.

Se mere om sommerlejren på skaklejr.dk hvor der også er stemningsbilleder, resultater m.m. fra de tidligere års succesfulde lejre.

 

tjele skaklejr2

Fra sidste års lejr – pizza-skak? (foto: skaklejr.dk)
 

Lederteamet, hvor næsten alle er gengangere fra de tidligere år, glæder sig til at slå dørene op til endnu en spændende skaklejr i uge 28!
 

Hjemmeside: skaklejr.dk