Divisionssøndag

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Alle andre divisioner end XtraCon-Skakligaen har afsluttende runde søndag kl. 12.00. Den udsatte kamp mellem Jetsmark og Århus/Skolerne spilles også søndag. 

XtraCon-Skakligaen spiller afsluttende dobbeltrunde i Skanderborg den 7. – 8. marts.

Hos BMS i Ballerup spiller 1. division gruppe 1 sidste runde. Det ligger allerede fast, at Philidor er nyt hold i XtraCon-Skakligaen. Philidor har et forspring på 17½ point ned til K41 på andenpladsen.

 

GM Curt Hansen og IM Simon Bekker-Jensen har indtil nu scoret 6 af 6 for Philidor og kan altså få den perfekte score med en sejr søndag. Den arrangerende klub BMS kan risikere at sidde tilbage med sorteper, da begge klubbens hold i divisionen kan rykke ned.

 

imbekkerjensenskovbo2014
IM Simon Bekker-Jensen har 6 af 6 indtil nu (foto: thv)

I 1. division gruppe 2 ligner Bov fra Sønderjylland et godt bud på en ny XtraCon-Skakligaklub. Bov har 3½ point ned til Viborg på andenpladsen. Bov skal dog møde det rutinerede hold fra Nørresundby, mens Viborg har SK1968s andethold, der skal være endda meget heldige for at blive i divisionen.

Se mere på www.divisionsskak.dk