DM i skoleskak flytter

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter at DM i skoleskak i 40 år har været afholdt på Abildgårdskolen i Odense med John Dalberg som hovedarrangør, flytter turneringen nu og samtidig udvides arrangementet, så det nu hedder “Læringsfestival og DM i skoleskak 2014”.

Det nye spillested er Den frie Lærerskole i Ollerup, og i år starter man allerede fredag mod normalt lørdag, så der bliver plads til flere aktiviteter for både børn og forældre. Blandt aktiviteterne kan nævnes stormester pep-talk med Curt Hansen, skoleskak Lyn-DM og spørgetime med formanden for skoleskakken Jakob Rathlev.

 

den fri_ollerup
Den frie Lærerskole i Ollerup

Arrangementet afholdes fra den 28. – 30. november 2014 og i morgen er sidste frist for tilmelding.

Se mere på skoleskak.dk/nyheder/dm-2014-indbydelse