DM hjemmesiden i luften

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

DM 2015 spilles fra lørdag den 28. marts til mandag den 6. april på Hotel Svendborg. Hotellet er beliggende midt i Svendborgs centrum, ca. 10 minutters gang fra banegården, men der er også mange gratis parkeringspladser, hvis man tager bilen med. Alle turneringens deltagere får gratis kaffe og vand på spillestedet.

Turneringens hjemmeside er nu åben. Der er også et fast link på forsiden.

 

hotel svendborg
Spillestedet Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Man kan deltage i alle de sædvanlige klasser: Landsholdsklassen, Kandidatklassen, Veteranklassen, Kort Påske, G7 og G5 og som noget nyt indbydes der til Kvinde-DM klassen samt en G5 gruppe, der starter samtidig med Landsholdsklassen lørdag den 28.marts.

 

Se hele indbydelsen her, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

 

Udover de allerede nævnte grupper, vil det også være muligt at deltage i Par-lyn, Oddset Lynskak-DM og Stævnefesten, ligesom påsken også er tiden for delegeretmødet og møder i den mange foreninger, der er tilknyttet Dansk Skak Union.