Rusev fører Whitsun Grandmasters

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Forhåndsfavoritten GM Krasimir Rusev fra Bulgarien er godt på vej til at indfri forventninger i Whitsun Grandmasters 2014 i København. Inden de to sidste runder lørdag har Rusev 5½ af 7 og et forspring på et point til andenpladsen, der deles af IM Simon Bekker-Jensen og IM Helgi Dam Ziska.

 

ruseev

GM Krasimir Rusev (foto: thv)


To spillere har stadig mulighed for at score GM-norm: IM Simon Bekker-Jensen og IM Helgi Dam Ziska. Det kræver dog for begges vedkommende, at de vinder lørdagens to partier.

 

simon bekker

IM Simon Bekker-Jensen – kan score GM-norm lørdag (foto: thv)

Thorbjørn Bromann vandt et meget underholdende parti mod Axel Smith i 5. runde. Bemærk at Bromann i stedet for at sætte mat i eet træk i træk med 22. -, Dh2#, giver tilskuerne noget for pengene med et dronningeoffer.

 

I IM-gruppen ligger IM Silas Esben Lund og norske FM Joachim Birger Nilsen på førstepladsen med 4½ af 7. Joachim Birger Nilsen har stadig mulighed for at score en IM-norm, men det kræver to sejre lørdag.

 

spillesalen

Spillesalen (foto: thv)

 

Resterende program:

8. runde lørdag den 7. juni kl. 11.00
9. runde lørdag den 7. juni kl. 17.00

 

Spillested:

ØBROs lokaler, Rosenvængets Allé 31, 2100 København Ø.

 

Hjemmeside: whitsungrandmasters.dk