Støtte til deltagelse i udenlandske turneringer

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Som det også fremgår af regnskabet yder Dansk Skak Union hvert år økonomisk støtte til danske topspilleres deltagelse i udenlandske turneringer. Landstræner Jacob Aaggard har i den forbindelse bedt hjemmesiden offentliggøre følgende:

Som en af mine sidste handlinger som landstræner, vil jeg om to uger – i weekenden 22.- 23. marts – bevilge støtte til deltagelse i internationale turneringer inden 1. september. Hvis der er nogle topspillere der ønsker at søge om økonomisk støtte til deltagelse i disse turneringer, så send en ansøgning til jacob@qualitychess.co.uk senest den 21. marts.

Støtte til årets sidste tredjedel vil blive varetaget af den næste landstræner.

Min sidste handling som landstræner vil selvfølgelig være Nigel Short træningsseminaret 9. – 11. maj i København.

Jacob Aagaard – landstræner


barcelona 2011
GM Nikolic mod GM Sokolov i en turnering i Barcelona 2012 (foto: thv)