9-årig mesterspiller

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Jonas Bjerre fra Skanderborg er blevet Danmarks yngste mesterspiller nogensinde. Den 9-årige Jonas har netop spillet to turneringen i Spanien med en ratingperformance på henholdsvis 2023 og 2146. I den sidste turnering, XXV Abierto Internacional de Roquetas de Mar, slog Jonas Bjerre bl.a. en spiller med 2240 i Elo samt spillede remis med FM Alberto Quintin Navarro (2320).

 

jonas bjerre_dec2012

Jonas Bjerre. Danmarks yngste mesterspillerspiller nogensinde (foto: thv)


Den hidtil yngste mesterspiller var Jonas Bjerres klubkammerat Mads Andersen, der vandt titlen som 11-årig. Det går godt for den østjyske klub, der dels er holdmester i XtraCon-Skakligaen og også har den individuelle danmarksmester og Årets Spiller 2013, Davor Palo, blandt medlemmerne.

 

De to turneringen i Spanien:

 

XXV Abierto Internacional de Roquetas de Mar
Ciudad de Lorca 2013

 

Skanderborg Skakklub: www.skanderborgskakklub.dk