Weekendskaklejr i Præstø

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På lørdag kan man følge med live på nettet når de danske talenter fra U12 til U16 møder og et forstærket Præstø-hold i forbindelse med en juniortræningssamling. Nedenfor fortæller først Juniorlandstræner Mads Boe og derefter Præstøs formand Morten F. Jensen om arrangementet.

 

Af Mads Boe
Skaklejr
I lighed med sidste år arrangeres der i samarbejde med Præstø Skakklub en skaklejr for de talentfulde unge spillere i kategorien U16 til U12. Lejren afholdes i den kommende weekend den 7. juni til 9. juni.

 

Deltagere:
Martin Percivaldi, Hillerød
Jesper S. Thybo, Skive
Rasmus Thøgersen, Skive
Jens Ramsdal, Åbyhøj
Troels Bækgaard Andersen, Roskilde
Tobias Dreisler, SK 1968
Bjarke H. Kristensen, Sorø
Tobias Ilsøe Jensen , FREM
Sophus Mecklenburg Møller FREM
Mikkel Manosri Jacobsen, BMS
Freja Vangsgaard, VRS
Bjarke Vangsgaard, VRS
Filip Boe Olsen, Viby
Tor Kristian Joensen, Viborg
Arunn Ananthan, Evans
Jonas Bjerre, Skanderborg
Nicolai Kistrup, BMS
Ellen Kalkulidis, Ålborg

 

GM Lars Schandorff kommer og holder et foredrag lørdag den 8. juni kl. 09:00 til 11:00. Foredraget er åbent og gratis for alle medlemmer af Dansk Skak Union. Send en mail til ungdomselite@skak.dk hvis du ønsker at deltage.

 

junior praestoe
Sidste års deltagere (foto: Mads Boe)


Undervisningen i løbet af weekenden er lagt i kyndige hænder ved IM Nicolai V. Pedersen og FM Tom Petri.

 

Også i lighed med sidste år arrangeres der lørdag eftermiddag med start kl. 12:00 en match mellem juniorspillerne og et forstærket Præstø hold fra nærområdet. Sidste år vandt Præstø matchen knebent med 8½-7½, så de unge vil gerne have revanche!

 

Som noget nyt i år vil der blive live-dækning på matchen. Linket til matchen er: liveskak.dk/2013/junior-praesto

 

Link til Præstø Skakklubs hjemmeside med flere oplysninger om arrangementet, herunder program og holdopstilling: p-skakklub.dk/

 

Mads Boe

Af Morten F. Jensen
Weekendarrangement i Præstø
Uden opbakning og faciliteter er det ikke let for en klub at stå for et sådan weekendarrangement. I Præstø har vi gode rammer i vores spillested, samt vi har mange gode kræfter, som er villige til at yde lidt ekstra. Allerede sidste år spurgte Mads Boe om han og talenterne måtte komme tilbage. Efter en rundspørge i klubben var svaret positivt. Selvfølgelig var alle klar igen!

 

Aktive medlemmer er en vigtig del. En anden vigtig faktor er, at vi har mange gode venner. Vi har forhenværende Præstømedlemmer som af forskellige årsager er flyttet til andre landsdele og derfor bor langt væk, men som altid melder sig, når der sker noget i Præstø. Det kan være venskabsarrangement med vores tyske venskabsklub, sommerfest eller holdkamp mod ungdomstalenterne. Vi har desuden mange venner fra naboklubberne. Det er dem, der ofte gæster vores turneringer, og som følge deraf, er med til at give liv i vores klub.

 

Præstø & venner holdet består af medlemmer fra Præstø, Maribo, Næstved, Faxe, Vordingborg & Haslev. Vi er meget taknemmelige for alle dem, der har lyst at give en hånd med.

Morten Frank Jensen, Præstø Skakklub