GM Davor Palo spiller DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tilmelding nummer 100 til DM i Skak i påsken, fraregnet tilmeldindger til DM i Lyn, kom fra GM Davor Palov. I skrivende stund er der fire tilmeldte stormestre: Sune Berg Hansen, Davor Palo, Allan Stig Rasmussen og Jens Kristiansen. Tilmeldingsfristen er den 11. marts og første runde starter lørdag den 23. marts kl. 14.00.

davor palo_dec_2012
GM Davor Palo (foto: thv)


GM Davor Palo fik comeback til topskak i oktober 2012 for Skanderborgs førstehold i XtraCon-Skakligaen. Inden da havde han ikke spillet et ratet parti siden sommeren 2007. Davor Palo bliver spændende at følge ved DM 2013.

I Kandidatklassen er der nu to IMere blandt de foreløbig 18 deltagere: IM Tobias B. Christensen og IM Jens Ove Fries Nielsen.

DMs hjemmeside: www.skak-dm.dk