Kort Påske ved DM 2013

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Ved sidste års DM blev en ny turneringsform indført: Kort Påske. På kun 3 dage blev det muligt at spille fem runder schweizer i 16 mandsgrupper. Turneringen blev placeret således, at man også kunne spille med i DM i Lyn langfredag. I år gentages denne turneringsform, men nu med to muligheder for at spille Kort Påske, en i starten af turneringen og en i slutningen.

skak dm13_foto
DM 2013 spilles på Konventum i Helsingør

De sidste mange år er Landsholdsklassen startet alene og var i de første 3 runder de eneste på spillestedet. Med Kort Påske 1 i 2013 spilles første runde samtidig med Landsholdsklassens første runde. Det er DSUs håb, at der på den måde bliver mere liv på spillestedet allerede fra første dag. Kort Påske 1 spilles fra d. 23. til 25. marts.

Se mere på DMs egen hjemmeside: www.skak-dm.dk