Landsholdsklassen ved DM 2013

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Det står allerede nu klart, at man i Landsholdsklassen ved DM i Helsingør kan score GM-normer. Her lidt under en måned før den officiellet tilmeldingsfrist udløber, er der tilmeldt tre stormestre: GM Sune Berg Hansen, GM Allan Stig Rasmussen og GM Jens Kristiansen. Tilsammen repræsenterer de tre stormestre 11 danmarksmesterskaber.

sune berg_hansen_6april_2012
GM Sune Berg Hansen kan vinde sin 7. DM-titel. (foto: thv)


Også Kandidatklassen ser ud til at blive stærk, den første IMer – Jens Ove Fries Nielsen – er tilmeldt. Der stilles enkeltværelse med morgenmad til rådighed for de 3 højest ratede GM/IM, som er tilmeldt kandidatklassen ved tilmeldingsfristens udløb.

En nyhed ved DM 2013 er at turneringen Kort Påske løber over to forskellige terminer. Første starter lørdag den 23. marts og slutter mandag den 25.marts. Andet forløb starter torsdag den 28. marts og slutter lørdag den 30. marts, her kan man også nå at deltage i DM i Lyn fredag aften.

Se mere på turneringens egen hjemmeside: www.skak-dm.dk