Anand – Carlsen live torsdag kl. 13.30

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Verdensmester Viswanathan Anand og verdensetter Magnus Carlsen mødes torsdag kl. 13.30 i superturneringen TATA Steel Chess i Wijk aan Zee.

 

Dansk Skak Union forsøger i den anledning at supplere vores Live-chat med et Live-bræt, så man ikke behøver at følge med på flere forskellige sider samtidig. Michael Nielsen fra K41 har rent teknisk gjort det muligt, at vi kan vise både chat og live-parti samtidig. Der er tale om et forsøg, så ideen kan sagtens udvikles og finde en anden form på et senere tidspunkt.

live chat_test

 

Bemærk at man under livebrættet kan klikke på ”hjælp” og man vil kunne læse en udførlig vejledning. Felterne på brættet fungerer nemlig som navigation. Klikker man f.eks. på f3, hopper man til næste parti i runden. Klikker man på a3, kommer man tilbage til første parti.

Følg med på: www.liveskak.dk/chat/

 

Læs mere om TATA Steel Chees her

 

Turneringens hjemmeside: www.tatasteelchess.com/