Frem Skakklub fylder 75 år

Odenseklubben Frem fylder 75 år i november. I den anledning inviterer klubben på jubilæumsturnering i weekenden 5. – 7. oktober. Turneringen er samtidig Odensemesterskabet.

I skrivende stund er IM Attila Gergacz, Ungarn, IM John Arni Nilsson, Færøerne og IM Jonathan Carlsted fra Tyskland blandt de tilmeldte.

Vi har modtaget følgende fra Fyn:
2012 er et ganske særligt år for Frem Skakklub. Odenseklubben fylder 75 år i november, og i den anledning inviterer Frem på jubilæumsturnering i weekenden 5.-7. oktober. Turneringen afholdes på Giersings Realskole i Odense centrum og skydes i gang fredag den 5. oktober kl. 16.30 med en jubilæumsreception, hvorpå første runde starter kl. 19.00.

Frems jubilæumsturnering fungerer samtidig som Odensemesterskabet, så vinderen i øverste gruppe vil tage pokal og titlen Odensemester 2012 med sig hjem.

Frem er en traditionsrig fynsk skakklub, som oprindeligt har rødder i arbejderbevægelsen. Klubben havde i en årrække spillested i Vollsmose, inden den for 10 år siden flyttede til Ungdomshuset i Nørregade i Odense. Igennem det trekvarte århundrede har Frem Skakklub markeret sig som en klub, der er kendt for sin hyggelig atmosfære, et godt sammenhold og en evne til at favne både de ambitiøse divisionsspillere og de mere tilbagelænede hyggespillere. Frem er også kendt for et målrettet juniorarbejde, som har kastet mange store talenter af sig gennem årene.

I forbindelse med jubilæet fremstilles et mindre jubilæumsskrift, der fortæller den spraglede historie om Frem Skakklubs første 75 år. Skriftet vil bl.a. blive udleveret til alle receptionsgæster.

Yderligere informationer om jubilæet kan findes på www.frem-skakklub.dk

Niels Henrik Sørensen
Formand, Frem Skakklub